ستارگانی از خطه کویر که فروردینماه درخشیدند

رزمندگان جان برکف استان یزد با حضور در جبهههای جنگ تحمیلی و در دفاع از اسلام و کشور اسلامی کارنامه درخشانی از خود به یادگار گذاشتند و در این راه شهدای بسیاری تقدیم اسلام و انقلاب شد.
شهیدان «ناصر حسنی صدرآبادی»، «محمدعلی حوزمهر»، «محمدرضا شاکری حسین آباد»، «حبیب اله فرهنگ دوست»، «محمدرضا مومنی نسب»، «حسین درخشانی»، «علی شعرباف خیابانی»، «محمدرضا طالبی»،«حسین علی ماندگاری مزرعه علی»، «علی اصغر احمدی گاوافشاد»، «مجید اکرامی»، «مهدی حسینی حسین آبادی»، «حسن دشتی»، «مرتضی رحیمی زارچی»، «احمد رنجبرجمال آبادی»، «محمدرضا زارع باقی آبادی»، «محمدرضا سالاری صدرآباد»، «محمدرضا شورغینی»، «غلامرضا فاضلی زارچی»، «محمدمهدی قدک فروشان» و «احمد کریمی بندرآبادی» شهدایی از استان یزد هستند که در فروردینماه به خیل کاروان شهیدان پیوستند.
در ادامه به طور خلاصه این شهدا را معرفی میکنیم.
شهید ناصر حسنی صدرآبادی
یکم آذر ۱۳۴۸، در شهرستان یزد دیده به جهان گشود. پدرش علی، کشاورزی میکرد و مادرش بی بی صغری نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. کارگر کارخانه بافندگی بود. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور یافت. هفتم فروردین ۱۳۶۷، در شاخ شمیران هنگام درگیری با نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر، شهید شد. پیکر وی را در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه شهید
سلام بر پدرانی که با غیرت و تعصب و شرف و وجدان خود درسی بزرگ به فرزندان خود می دهند. خدایا ایمانم را هر چه بیشتر افزایش بده تا در راه تو بتوانم آخرین مبارزه را با جهان کفر ادامه بدهد. بر مزار من تفکر کنید زیرا عالی ترین راه به مقصد من است.
شهید محمدعلی حوزمهر
پنجم دی ۱۳۴۳، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش عباس، کشاورزی میکرد و مادرش فاطمه نام داشت. تا چهارم متوسطه درس خواند. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. هفتم فروردین ۱۳۶۴، با سمت تیربارچی در شرق رود دجله عراق بر اثر اصابت ترکش به سر و سینه، شهید شد. مزار او گلزار شهدای حسینیه علیا شهر ندوشن تابعه شهرستان میبد واقع است.
فرازی از وصیتنامه شهید
خدایا شهادت را نصیب من کن زیرا من مشاق دیدار حسینم. با دشمنان اسلام و قرآن در ستیز باشید. وای بر آن روزی که روحانیت را از این ملت جدا سازند.
شهید محمدرضا شاکری حسین آباد
چهارم تیر ۱۳۴۳، در شهرستان یزد دیده به جهان گشود. پدرش صفر، کشاورز بود و مادرش فاطمه نام داشت. تا اول متوسطه در رشته اقتصاد درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. هفتم فروردین ۱۳۶۱، با سمت آرپیجیزن در شوش بر اثر اصابت ترکش به صورت، شهید شد. پیکر وی را در گلزار شهدای حسینیه حضرت ابوالفضل(ع) خیرآباد زادگاهش به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه شهید
خدایا تو موفقم بدار که بدون رأی و فقط برای تو اعمال حسنه انجام بدهم. برادرم فرا گرفتن دانش را رها مکن. خدایا تو موفقم بدار تا در دنیا بندهای مخلص برای تو باشم.
شهید حبیب اله فرهنگ دوست
بیست و ششم مرداد ۱۳۴۶، در شهرستان یزد دیده به جهان گشود. پدرش حسین، کارگر کارخانه بود و مادرش صدیقه نام داشت. دانش آموز سوم متوسطه در رشته ماشین ابزار بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. هفتم فروردین ۱۳۶۴، با سمت دیده بان در شرق رود دجله عراق بر اثر اصابت ترکش به صورت و دست، شهید شد. پیکر وی را در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه شهید
راه خدا بهترین و بالاترین راه هاست، پوینده و رهرو این راه باشید. همیشه صبر را پیشه خود سازید که خدا با صابران است. با همین خلوص نیت ها و دعاها توانستیم دشمنان اسلام را شکست بدهیم.
شهید محمدرضا مومنی نسب
بیستم مهر ۱۳۳۹، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش میرزاعلی، صاحب کارگاه بافندگی بود و مادرش خانم رباب نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته ریاضی درس خواند و دیپلم گرفت. کارگر نساجی بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. هفتم فروردین ۱۳۶۴، با سمت سکانچی قایق در شرق رود دجله عراق بر اثر اصابت ترکش به دست و پا، شهید شد. پیکر وی را در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه شهید
همانطور که تا به حال بار سنگین انقلاب را به دوش کشیده هم اکنون هم بیدار باشید. از پخش کردن حرفهای دیگران که بوی تفرقه و نفاق می دهد بپرهیزید. هیچگاه از کمبود ها نهراسید و گله نکنید و زمان صدر اسلام را به یاد آرید.
شهید حسین درخشانی
یکم مرداد ۱۳۳۹، در شهرستان مشهد به دنیا آمد. پدرش علیاکبر (فوت۱۳۶۰) کارمند بهداری بود و مادرش مریم نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته ریاضی درس خواند و دیپلم گرفت. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. هشتم فروردین ۱۳۶۱، با سمت منشی گروهان در دشتعباس هنگام درگیری با نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به سر و پا، شهید شد. پیکر وی را در گلزار شهدای خواجه ربیع تابعه زادگاهش به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه شهید
از روحانیت متعهد خود را جدا ندانید. از اختلافات بپرهیزید که جدایی درمیان مسلمین به نفع شیاطین است.
شهید علی شعرباف خیابانی
سوم فروردین ۱۳۳۷، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش حسین، کارگر بود و مادرش فاطمه (فوت۱۳۵۶) نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. کشاورز بود. سال ۱۳۵۸ ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. هشتم فروردین ۱۳۶۱، با سمت آرپیجیزن در شیب نیسان بر اثر اصابت ترکش به شکم، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای امامزاده سیدجعفرمحمد زادگاهش واقع است.
فرازی از وصیتنامه شهید
خدا می داند که تا همه جان ناقابل خودم پای اسلام ایستادم.
شهید محمدرضا طالبی
پانزدهم تیر ۱۳۴۴، در روستای خرانق از توابع شهرستان اردکان به دنیا آمد. پدرش عباس، کشاورز بود و مادرش مریم نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. او نیز کشاورز بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. هشتم فروردین ۱۳۶۴، با سمت تکتیرانداز در بمباران هوایی بانه برا ثر اصابت ترکش به گردن، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای خلدبرین شهرستان یزد واقع است.
فرازی از وصیتنامه شهید
از ولایت فقیه اطاعت کنید که ولایت فقیه استمرار حرکت انبیاء است. ولایت فقیه است که می تواند سعادت دنیوی و اخروی شما را ضمانت کند.
شهید حسین علی ماندگاری مزرعه علی
زندگی نامه: هفتم مرداد ۱۳۵۱، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش اکبر، کوره آجرپزی داشت و مادرش را فاطمه نامیدند. دانش آموز سوم راهنمایی بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. نهم فروردین ۱۳۶۷، در شاخ شمیران هنگام درگیری با نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله به دهان و شکم، شهید شد. پیکر او مدتها در منطقه بر جا ماند و بیست و چهارم دی ۱۳۷۱، پس از تفحص در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.
فرازی از وصیتنامه شهید
سنگرهای مساجد را خالی نگذارید، راهی که من رفتم راه حق است و مسیر الهی است و صراط مستقیم است و جاده وصل به معبود است، خواهرم اسلحه شما حجابتان سیاهی چادرتان می باشد.
شهید علی اصغر احمدی گاوافشاد
دهم آبان ۱۳۴۲، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش محمود، خواربارفروش بود و مادرش زهرا نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته تجربی درس خواند و دیپلم گرفت. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۷، با سمت امدادگر در شاخ شمیران توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. پیکرش مدتها در منطقه بر جا ماند سی آبان ۱۳۷۹ پس از تفحص در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش به خاک سپرده شد. برادرش مجید نیز به شهادت رسیده است.
فرازی از وصیتنامه شهید
مسیله این است که علاقه به زندگی و علاقه ماندن در دنیا محرک انسان در فعالیت ها نباشد، کسی که در عین عشق به رفتن بماند این عین کمال است و کسیکه در حال نفرت از رفتن برود عین سقوط است.
شهید مجید اکرامی
پنجم آبان ۱۳۴۴، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش اکبر، فروشنده لوازم خانگی بود و مادرش طاهره نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. او نیز فروشنده لوازم خانگی بود. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۴، با سمت فرمانده دسته در شرق رود دجله عراق بر اثر اصابت ترکش به قلب و موج انفجار به شهادت رسید. پیکر وی را در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه شهید
در مرگ من برای امام حسین (ع) و هفتاد و دو تن از یارانش گریه کنید و نگذارید ضد انقلاب و منافقان سوء استفاده کنند.
شهید مهدی حسینی حسین آبادی
ازدهم بهمن ۱۳۴۵، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش حسن (فوت۱۳۶۷) کارگر بود و مادرش فاطمه نام داشت. تا دوم راهنمایی درس خواند. سال ۱۳۶۳ ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۷، با سمت فرمانده گروهان در شاخشمیران توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. پیکر او مدتها در منطقه بر جا ماند و سال ۱۳۷۰ پس از تفحص، در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه شهید
شهادت حد نهایی تکامل یک انسان است. شهادت سعادتی است که نصیب هرکس نمی شود. سخن شهیدان راه خدا را به مردم برسانید که همانا سخن ما پیروی کردن از قرآن و خدا می باشد.
شهیدحسن دشتی
پنجم تیر ۱۳۳۹، در شهرستان یزد دیده به جهان گشود. پدرش رضا، سرایدار مدرسه بود و مادرش خدیجه نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. کارمند شرکت راه آهن (لوکوموتیوران) بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۷، با سمت معاون فرمانده گروهان در شاخ شمیران توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. پیکرش مدتها در منطقه بر جا ماند و پنجم اسفند ۱۳۷۳، پس از تفحص در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش به خاک سپرده شد.
فرازی از وصیتنامه شهید
آنگاه که احکام اسلام پیاده شوند جامعه ما جامعه اسلامی می شود. برای شما ای برادر که ماندهای باری سنگین به امانت گذاشتهاند. شما که مسلمانی به حکم قرآن باید دنباله رو راه آنان که جز راه اسلام نرفتند باشید.
شهید مرتضی رحیمی زارچی
سیزدهم بهمن ۱۳۴۹، درشهر زارچ از توابع شهرستان یزد چشم به جهان گشود. پدرش حسین، در کارخانه کارگری میکرد و مادرش آمنه نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته اقتصاد درس خواند و دیپلم گرفت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۶، با سمت معاون فرمانده دسته در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شکم مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای باغ رضوان شهر زارچ تابعه زادگاهش واقع است.
فرازی از وصیتنامه شهید
مبادا دست نگه دارید و خون این شهیدانی که در راه دین و میهن دادهایم پایمال شود. وصیت من به خواهرانم نمی خواهم که از حجاب خود دست بردارید. برادرانم سلاحم را بردارید و در پیرو دیگر شهداء به نبرد بشتابید.
شهید احمد رنجبرجمال آبادی
بیست و چهارم دی ۱۳۴۸، در شهرستان تهران به دنیا آمد. پدرش محمدحسین، راننده جهاد کشاورزی بود و مادرش زهرا نام داشت. تا اول راهنمایی درس خواند. کارگر کارخانه و باستانیکار بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۷، با سمت معاون دسته در شاخ شمیران هنگام درگیری با نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله به قلب، شهید شد. پیکرش را در گلزار شهدای امامزاده سیدجعفرمحمد شهرستان یزد به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه شهید
اولین مرحله برای رشد و کمال تسلیم در برابر خدا و رسول و امامان معصوم و امروز در برابر ولایت فقیه است. برادرم بعد از من اسلحه من را برداری و با کفار بجنگی. مهمترین عاملی که در پیروزی این انقلاب و ادامه آن نقش داشته و خواهد داشت مقام رهبری و با ولایت فقیه است.
محمدرضا زارع باقی آبادی
سیزدهم اسفند ۱۳۴۹، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش میرزاعلی اکبر کارگر کارخانه بود و مادرش خدیجه نام داشت. دانش آموز دوم متوسطه در رشته اتومکانیک بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۷، با سمت تکتیرانداز در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به گردن و کمر، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش واقع است.
فرازی از وصیتنامه شهید
اهداف من از جبهه رفتن مبارزه با بیحجابی و نگهداشتن ناموسم و خانوادهام و ملتم است. برادرم راه مرا ادامه دهید و نگذارید سنگرم خالی بماند. خواهرانم همچون زینب ندای مظلومیت اسلام و امت دینی را به گوش جهانیان برسانید.
شهید محمدرضا سالاری صدرآباد
دهم فروردین ۱۳۴۷، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش عباس، دامداری میکرد و مادرش سکینه نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. کشاورز بود. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۷، با سمت آرپیجیزن در شاخشمیران توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. پیکرش در منطقه بر جا ماند و یکم فروردین ۱۳۷۲، پس از تفحص در گلزار شهدای روستای صدرآباد تابعه شهرستان اشکذر به خاک سپرده شد.
فرازی از وصیتنامه شهید
خواهرم بعد از من زندگی را زینب وار ادامه دهید، از ملت می خواهم جبه ها را هیچ وقت خالی نگذارند، بعد از شهادتم ناراحت نباشید و افتخار کنید که من در راه اسلام و دین شهید شدم.
شهید محمدرضا شورغینی
سی ام مرداد ۱۳۴۶، در شهرستان کرج به دنیا آمد. پدرش محمدعلی، کشاورز بود و مادرش نرگس نام داشت. طلبه سطح یک فلسفه و کلام اسلامی بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۷، با سمت مبلغ در شاخ شمیران توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش خمپاره به صورت و گردن، شهید شد. پیکر او مدتها در منطقه بر جا ماند و یکم اردیبهشت ۱۳۷۳، پس از تفحص در گلزار شهدای روستای شرب العین شهرستان اشکذر به خاک سپرده شد.
فرازی از وصیتنامه شهید
اختلافات شخصی را کنار بگذارید و با هم متحد شوید. نگذارید افرادی که متعهدبه این نظام نیستند و یا بی تفاوت به جبهه و جنگ هستند شما را نسبت به انقلاب و جمهوری اسلامی بدبین کنند. اگردر بعضی مسائل مربوط به انقلاب شبههای دارید فوراً به افراد آگاه به مسائل سیاسی کشور مراجعه کنید.
شهید غلامرضا فاضلی زارچی
هشتم مرداد ۱۳۳۱، در شهرستان یزد دیده به جهان گشود. پدرش شیخعلی (فوت۱۳۵۰) و مادرش سکینه نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته اقتصاد درس خواند و دیپلم گرفت. کارمند شرکت نفت بود. سال ۱۳۵۸ ازدواج کرد و صاحب دو پسر و یک دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۷، با سمت تکتیرانداز در شاخ شمیران توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. پیکرش مدتها در منطقه بر جا ماند و شانزدهم شهریور ۱۳۷۲، پس از تفحص در گلزار شهدای باغ رضوان شهر زارچ تابعه زادگاهش به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه شهید
شما را وصیت می کنم به تقوای الهی، بترسید از قیامت که مرگ نزدیک است و گناهان ما سنگین، فرزندان را زینب وار ببار بیاورید تا سربلندی باشد برای اسلام و مسلمین.
شهید محمدمهدی قدک فروشان
. هشتم مهر ۱۳۴۰، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش میرزاعلی، سراج بود و مادرش بی بی ربابه نام داشت. دانش آموز اول متوسطه بود. دهم فروردین ۱۳۵۷، در یزد هنگام تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهی بر اثر اصابت ضربات باتوم به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش واقع است.
فرازی از وصیتنامه شهید
در درس خواندن خود تلاش کنید و آینده اسلام و ایران را روشن نمایید. به نماز جماعت از روی بی اعتنایی نگاه نکنید و حتماٌ شرکت کنید. به دعاها مخصوصاٌ کمیل و ندبه اهمیت دهید.
شهید احمد کریمی بندرآبادی
دهم تیر ۱۳۴۱، در شهرستان یزد به دنیا آمد. پدرش علی، مقنی بود و مادرش معصومه نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته اتومکانیک درس خواند و دیپلم گرفت. کارگر کارخانه بافندگی بود. سال ۱۳۶۴ ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. دهم فروردین ۱۳۶۷، با سمت تکتیرانداز در شاخ شمیران توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. پیکر او مدتها در منطقه بر جا ماند و یکم فروردین ۱۳۷۲، پس از تفحص در گلزار شهدای خلدبرین زادگاهش به خاک سپرده شد.
فرازی از وصیتنامه شهید
دشمن از ضعف تو سوء استفاده می کند، همیشه سر خود را بالا بگیر دو احساس افتخار کنید تا دشمن شکست بخورد. ای خواهران امیدوارم که شما هم زینبگونه راه ما را ادامه دهید.
انتهای پیام/